30 Ocak 2010 Cumartesi

Derleme


Blake Lively'nin bu sade kıyafetini çok sevdim; bir jean ve t shirtle de alımlı olunabiliyor demek ki! Ayakkabıları ise hem modeli hem de rengiyle kıyafetinin odak noktası...


Nicole Richie'nin tarzını zaten çok beğeniyorum, üstündeki salaş kumaş hırka da kendi yarattığı Winter Kate koleksiyonundan; deseni, rengi, modeli tam benlik:) Kırmızı fuları, siyah Balenciaga çantası ve saçları da süper!


Sarah Jessica Parker'ın herşeyini çoook beğendim! Eteği, hırkası, atkısı, ayakkabılları... Bir bütün olarak çok sevimli!


Megan Fox, derin yırtmaçlı elbiseleri dışında pek ilgi alanıma girmiyor ama film setinde çekilen bu fotoğrafı hoşuma gitti. Çoraplarına ve ayakkabılarına bayıldım, istiyorum:) 


29 Ocak 2010 Cuma

Her Yerde Kar Var

 
                    




Her yerde kar var...  Şarkıyı Yaşar söylüyor...  Ben eski günlere gidiyorum; önce hüzünleniyorum, sonra şükrediyorum, binlerce defa... Sonra hayata dönüyorum; bu fotoğrafları çekiyoruz, nasıl bir mutluluk, nasıl bir güzellik anlatamam! 

Gömlek; Yargıcı
Tayt; Topshop
Palto; Vakko
Botlar;Ugg
Çanta; Marks& Spencer
Bere; Gap
Eldiven; Topshop


28 Ocak 2010 Perşembe

Birbirine Karıştırdım






Bugün karıştırma günü... Renkler, desenler ve onlardan ilham alan duygularım... Sonuç ta budur işte!   Bu ara nedense yüksek belli etekler, pantolonlar giyesim var hep ama mevsimim yanlış; hava sıcak olmalı ve ben bunları t shirtlerle giymeliyim aslında...

Triko; Gap
Etek; Topshop
Çizme; Topshop
Çanta; Balenciaga
Mont; Zara
Bilezik; MNG
Küpe; MNG

26 Ocak 2010 Salı

Shopping Time


İndirimler inerek devam ederken bir gayret tuttum kendimi, taa ki zayıf noktam Balenciaga'ya kadar...  Alışveriş yapmaya hiç niyetim yokken bir tane birşey alınca nedense hep gerisi geliyor. Lacivert bir küpe; ki kendisine bayıldım ve lacivert bir çift bilezikle Beymen'den ayrıldım. Bir ümitle, daha önce gördüğüm fakat denemediğim yumuşacık, topuksuz over knee çizmeler için Derishow'a uğradım ama sonuç başarısız olunca çok cici bir kolyeyle kendimi avuttum.


Yolumun üstü ne de olsa, Mac'e uğramadan olmaz. Cildi nemlendirmek, makyajı sabitlemek  için Fix+ ve makyajı çıkarmak için de Cleanse Off Oil Huile. İkisi de oldukça işe yarıyor, kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu arada yuvarlak küpelerin de rengini çok sevdim, hemen aldım:)


25 Ocak 2010 Pazartesi

El Cantante

Hava soğuk,  ıslak ve depresifti ...  Evim sıcacık,  2006 yapımı El Cantante bir harikaydı... 







Flowers



Bu aralar giyinmek, daha doğrusu istediğin gibi; olmak  istediğin, görünmek istediğin gibi giyinmek çok zor! E hal böyle olunca  isteksizliğin getirdiği bir özensizlik söz konusu tabii; istediğin ayakkabı giyemedikten sonra...
Kışa inat; incecik çiçekli elbisem ve çantamla idare edeceğim ben de artık...

Elbise; Topshop
Hırka; Pull& Bear
Botlar; Ugg
Çanta; Marni


22 Ocak 2010 Cuma

Pinky



 Hafif ayrıntılarla süslenmiş, sade ve rahat... Ben bile çok sıkıldım ama senelerin alışkanlığı... Bırakılabilir! Ama istenirse! Ben Ugglarımı bırakmak istemiyorum, hele de minilerimi, asla!


Sabah, hırkamın önü açıktı, keşke hiç iliklemeseymişim o düğmeleri:(


T shirt; Gap
Hırka; Topshop
Jean; Gap
Kemer; Prada
Kolye; Claire's 
Bilezik; MNG


21 Ocak 2010 Perşembe

Bu Akşam Jessica Olmak İstiyorum


Gossip Girl'de hep biraz geri planda kalan 'Vanessa' nın sıradanlıktan uzak, fazlasıyla bohem ve bol aksesuarla zenginleştirilen, kesinlikle detaylı bir şıklığı söz konusu. Jessica Szohr'un kendi tarzında da benzer bir farklılık söz konusu; zoraki bir şıklık yaratmak  yerine sanki herşeyi oluruna bırakıyor ve bence sonuç çok ta güzel oluyor. 
Benim bu akşam  Jessica olmak istememin nedeni ,  jean ve siyah bluzdan oluşan kıyafetidir. Diğerleri de bonus!
 

 

 





20 Ocak 2010 Çarşamba

Busy Day


 


Fazlasıyla yoğun ve sıkıcı bir günün ardından, bir işi halledip te kapıdan çıkmak gibisi yok! Fazlasıyla aceleye gelmiş bir kıyafet, pek bir ayrıntı yok ama beni mutlu etti. Tulum materyel itibariyle biraz ağır, ben ağır parçaları pek sevmiyorum ama günümdeysem, ağırlığı hissetmiyorum. Fazla şık olmak istemediğim için, ayakkabı konusunda tezat bir seçim yaptım, ayrıca rahat olmam gereken bir gün olması da kararımı etkileyen faktörlerden. Leopar sezonun modası... Keşke olmasaydı! Bıkmadan giydiğim herşeyin moda olması, herkesin, önce sevmesi, sonra nefret etmesi, demode olması ve benim ısrarla vazgeçmemem hiç sevilesi bir durum olmuyor. Neyseki asıl konumuz moda değil:)

Tulum; MNG
Leoparım; MNG
Çanta; LV
Ayakkabılar; Converse
Paşmina; Etro
Kolye; Canım Arkadaşımın El Emeği 
Küpe; Accessorize


19 Ocak 2010 Salı

Peyderpey Golden Globe 2

Hepimizin ilk olarak dikkatini çeken kişiler ve elbiseler dışında, biraz geride kalan ama benim bayıldığım iki isim ve iki elbise...

Sofia Vergara; Carolina Herrera elbisesinin rengi ve modeliyle, saçının sade ve özenli modeliyle, makyajının da doğallığı ile bence bir harikaydı!




Zoe Saldana; Louis Vuitton elbisesi ile inanılmaz hoş olmakla birlikte,  farklı bir makyaj , hafif havalı saçlar ve biraz aksesuarla çok daha gösterişli olabilirdi fakat  kendi sade tercihiyle de son derece güzel görünüyor!



Peyderpey Golden Globe 1


Gecenin en alımlı elbisesi ve en alımlı çifti aynı karelerde...



 Jennifer Aniston'ı, Gerard Butler'ı ve Valentino'yu o kadar beğendim ki; saç, makyaj ve ayakkabı konusundaki fikirlerimden hiç bahsetmeyeceğim!