5 Mayıs 2010 Çarşamba

Without Saying Anything







Elbise; Twist
Ayakkabılar; Christian Dior 
Çanta; Prada



21 yorum:

Melisa dedi ki...

Neyi farkettim biliyormusun?

Sen cadı'ya şunu beğenmedim, vasat hoş değil diye yorum yapabiliyorsun.

Ama biri sana şu hoş değil deyince ortalık yıkılıyor, hemen savunmaya geçiyorsun bunlar benım beğendiklerim kendim için giyiniyorum moda olsun olmasın umrumda değil, kimse beğenmek zorunda değil ben sevdigim için giyiniyorum diye.

Ozaman herkesin beğenisine sunma eleştiri görmek istemiyorsan?

Yorumu alınca hırsına yenik düşmeden objektifce özeleştiri yaparsan hak vericeksin.

Chilek dedi ki...

Elbiseni çok sevdim, bu tip çorap kullanımıyla da çok cici bir kombin olmuş:)Bu kadar arayı açmasak diyorum, bilmem anlatabildim mi?:P

ceydabural dedi ki...

yüzükler harika, dalgalı saçlar süper bir de gözüme çarpan mor çanta kırmızı puantiyeli pamuçlar :) sen ise çok hoşsun :)

nar dedi ki...

Melisa; Birincisi; beğenilmeyen bir çok şey oluyor, ben de yayınlıyorum! Eğer eleştiriye açık olmasam, bu yorumları yayınlamam.
İkincisi; ben herzaman yorumlarımı samimiyetle yazıyorum, sadece Moda Cadısı'na değil, takip ettiğim herkese! Hiç bir yorumumda da 'Vasat' kelimesini kullanmam, genelleme yapmam, sadece beğenmediğimi dile getiririm, o kadar! Kimseyle de en ufak bir problemim söz konusu değil, dilersen Moda Cadısı'na sorabilirsin:)
Üçüncü olarak; herkesin düşüncesine saygılı olduğumu ve kimseyi kıracak bir cümle kurmadığımı da beni takip eden arkadaşlarım gayet iyi bilirler. Benim ki savunma değil, açıklamadır!
Yorumu alınca hırsıma yenik düşmeden objektifce özeleştiri yaptım fakat sana hak veremedim!
Bu arada ortalık ne zaman yıkıldı, hiç haberim olmadı:)

love me dedi ki...

Nar neyi farkettim biliyor musun? :)))
Tam böyle bi cümle ile başlayacaktım ki yukarıdaki yorumları gördüm neyse ben kendi fikrimi söylüyorum şimdi,
Moda adına sapıtanlardan değilsin
Cidden kendine yakışanların içinde görüyorum hep seni
Ne giyiyorsan havasından mı suyundan mı anlamadım ama giydiklerinin dili oluyorsun mesela şu Lady's Dress postundaki resimlerde o elbiseyi o çorap ve babetlerle başkası giymiş olsa herhalde anında sayfayı kapatırdım ama senin üzerinde bakıyorum neyi farklı yapmış ki ben bu kadar bakıyorum diye.
Tarzın bana belki hiç yakın değil belki hiçbirzaman öyle giyinmeyebilirim ama giydiklerinle yansıttığın bir iddian var , gerçekçisin ,bunlarla nasıl sokağa çıkıyor demiyorum senin için ve farkettim ki işte bunu seviyorum :))

Gizzy dedi ki...

yaa o kırmızı fiyonk yüzüğü yerim ben!!!çook tatlııı

eylul_enise dedi ki...

çantaya aşık oldum yaaa çok güzel

Unknown dedi ki...

o kirmizi yüzügüne bittim !

esinspiration dedi ki...

stil sahibi olduğun için ortalığı yıkıyorsundur belki, kim bilir?..
yine çok beğendim kombinini. hep çok beğendim, çok beğendim, bi gün de beğenmesem de nasıl hırslanıyomuşsun görsem:)merak ettim doğrusu:)

GÜZİN dedi ki...

Narcm o ilginç bi yorum olmus ama sen güzel bir cevap vermişsin sen farklısın ama yakıştryosun, yapcak bişi yok yani ayrıca eleştrye açk olmadğnı nerden çıkarmıslar çok merak edyorm, mesela ben şimdi bu elbiseyle çorapları beğenmedm nolcak şimdi bana kızcanmı:=))) am şu varki senin bütüüüüüüün çantalarına hastayım yaa nasıl bir koleksiyondr bu helede bi önceki postta kırmızı lv ye bayıldııım, süperrsn ama bencede arayı açmayalm senn ne gydm postlarn harikaaaa ben bayılıorm hep okumak istyrm, öpüorm cnm.

Today I am the stylist dedi ki...

başarılı bir outfit olmuş..gereksiz yere canını sıkma,meyve veren ağaç taşlanır hesabı..hiç kimse ahkam kesmiyor sonuçta bloglarda,beğenmek de beğenmemek de herkese kalmış birşey..alınmak gücenmek çok saçma..

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Nar,kesinlikle aslında istediğim bir tarzın var.Ama asla bana yakışmaz!
Böyle birbirine uymayan renkleri ve parçaları nasıl bir araya getiriyorsun ve dahası bunları giydiğinde nasıl kendinle bütünleştiriyorsun,bakılası,hayran olunası bir hale getiriyorsun anlamıyorum ama sana bayılıyorum.
Gerçekten de bir başkası giydiğinde"saçma sapan ne bulduysa geçirmiş üzerine,bu kılıkta nasıl dolaşabiliyor ki"diyebileceğim bir dolu kombin senin üzerinde enfes bir hale dönüşebiliyor ve benim anlayamadığım bu durum beni deli ediyorrrrrrrrrrr:)

Kişiliğin,fiziğin,düşüncelerin ve güzel kalbinle bana bu sayfayı ayırdığın için teşekk.. aman ne diyorum ben yani işte kişilik özelliklerinle birleştirip alakasız görünen her kombini bu kadar iyi taşıyan senden başka biri var mıdır acaba?

Moda olanı almak ve mağaza vitrinindeki kombini alıp giymek kolay.Zor olan senin gibi stil yaratabilmeyi başarmak.Herkesin moda diye mağaza vitrinlerinden yada birbirlerinin üzerinde gördüklerini koşup alıp yakışır mı yakışmaz mı diye bakmadan sırtına geçiriverdiği bir dönemde senin gibi asil ve kimliği olan tarzlara hasretiz,yabancıyız,garipseyebiliriz ama "kız yapmış abicim yaa!"diyerek işte böyle ağzımızı açıp sana hayranlıkla bakarız.

Moda diye birşeye takmıyor-takılmıyorsun.İşte bu yüzden stil sihirbazısın sen.
Kombin büyücüsü Nar!

sinem er dedi ki...

ne diyeceksem biyo yazmış

stil sihirbazı
Kombin büyücüsü Nar!

ne tanımlama ama.bittim=)))

nar dedi ki...

Chilek; Çok teşekkür ederim:)
Biraz durgunum bu aralar... O sebepten de biraz ağır!

Fotograf Penceremden; Yüzükler senin için, yakın çekim:)

butterflyfeeling; Ne hoş sözler bunlar, çok çok teşekkür ederim:)))

Gizzy, thales, Sena; Çok mersiii!

esinspiration; Vallahi yok öyle birşey! Ne zaman hırslanmışım... Cidden anlamadım ama neyse!
Çok teşekkür ederim iltifatların için:)

güzin; Nasıl beğenmezsin? Mümkün değil, hiç gelemem böyle şeylere!
Canım ya, olumlu ya da olumsuz, sen hep yaz bana:)

Today I am the stylist; Çok mersi! Söylediklerine kesinlikle katılıyorum! Sonuçta herkes özgürce fikrini beyan ediyor ama bazıları olayı eğlenceli halinden çıkarmaya çalışıyor. Amaç nedir, onu hiç anlamadım!

Dikkat! biyo var!; Sen beni hep kitliyorsun, ne diyeceğimi bilemiyorum:) Çok teşekkür ederim, çok incesin. Cidden beni böyle görüyorsan, ne mutlu banaaa!

sinem er; Çok mersi:)

Yeliz dedi ki...

nar, üzerindekilerin güzelliğine bakarken birden gözüm yorumlara takıldı..zamanında benim blogumda da bu tarz polemik yaratılmak istenmişti ..hiç şaşırmadım..

nar dedi ki...

Yeliz; Çok teşekkür ederim canım! İnan hiç anlayamıyorum ben bu durumları. Neden bir insan böyle şeyler yapar ki? Çok daha farklı yerlere vardırdı aslında bu kişi konuyu ama ben daha fazla yayınlamak istemedim.

Yasemin Asli Canbolat dedi ki...

Bende elbiseni cok begendim, yüzüklerde cok hos :)

nar dedi ki...

Yasemin Asli; Teşekkür ederim:)

Stil Direktoru dedi ki...

yüzükler ve foto enerjileri süper canım

Adsız dedi ki...

burası evn filansa mukemmelmiş beni kiracı al nar (:
cantanı ve fiyonklu yuzugunu cok sevdm (:

nar dedi ki...

Edi; Teşekkürler tatlımmm:)

zeynep vio; Eveeet, burası evim:) Beğenmene sevindim, alırım, gel:)